Κολοκυθοκεφτές και ριγανοκεφτές με ντιπ γιαουρτιού.
Πικάντικα κεμπαπάκια του Στέλιου.
Ραγού χουνκιάρ μπεγεντί
Ραβανί
Ο Γιώργος Λούκας ανακηρύχθηκε ο Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Είναι κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε ως Sommelier με βραβευμένα και αναγνωρισμένα εστιατόρια & ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Αρθρογραφεί στα ένθετα BHMAMEN και BHMAGOURMET και είναι Brand Manager κρασιού στην Εισαγωγική & Εμπορική εταιρεία DEALS A.E.
Ταξίδι στις γεύσεις και αυτή τη φορά, σε ένα αρχοντικό του ’30 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Λεμονόκηπος, στήθηκε με μια ελαφρώς αγγλική country style αισθητική. Το συντριβάνι μεταμορφώθηκε σε απίθανο τζάκι. Οι κολώνες ζωγραφίστηκαν στο χέρι, το ίδιο και οι καρέκλες, τα τραπέζια, οι μπορντούρες στους καθρέφτες, ακόμη και τα τζάμια αυτού του όμορφου, παλιού αρχοντικού. Μας εντυπωσιάζουν ακόμη, τα υπέροχα παλιά πλακάκια, τα σκαλιστά έπιπλα και τα φωτιστικά από φυσικό γυαλί. Για το καλοκαίρι ο κήπος φιλοξενεί ένα ολόκληρο λεμονόκηπο, φροντισμένο, με πάμπολλα άνθη και απόλυτα καλοκαιρινή art de la table.
Σας άρεσε το άρθρο; Σας ενδιαφέρουν άλλες τέτοιες προτάσεις; Περιμένω σχόλια σας.
Πρόσφατα σχόλια