Εγγραφή στο Newsletter


Ενημερωθείτε πριν από όλους !

Συμπληρώστε στη φόρμα που ακολουθεί το όνομα και το e-mail σας για να λαμβάνετε το Newsletter του Trip & Travel
 
 
 

Προσωπικά Δεδομένα

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα (όνομα, e-mail, κ.λ.π), που δηλώνει ο πελάτης/χρήστης οπουδήποτε στις ιστοσελίδες του παρόντος ιστοχώρου, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν την επικοινωνία και ενημέρωση και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι στο Trip & Travel που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με το Trip & Travel επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, και προώθηση, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο πελάτης/χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Οποιαδήποτε απορία, αναφορά, ένσταση ή δήλωση, που σχετίζεται με αυτά τα θέματα, παρακαλούμε να αποσταλεί εγγράφως στο admin@trip-travel.gr
Share Button
 

Βρείτε μας: