Η Farmers Republic δείχνει το δρόμο

«Γίνε Αγρότης», Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Farmers Republic.

Greek Success story No 3

farmersrepublic

Μετά την επιτυχία των “on line περιβολιών”, που κέρδισαν την εμπιστοσύνη δεκάδων καλλιεργητών και εκατοντάδων νοικοκυριών, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η ομάδα του «Γίνε Αγρότης» πέρασε στο επόμενο τολμηρό και καινοτόμο βήμα.
Η Farmers Republic αποτελεί την πρώτη πραγματική Αγορά Παραγωγών (farmers market) στη χώρα μας και παράλληλα την πρώτη ιδιωτική στεγασμένη αγορά στην Αττική, που διαθέτει παντοπωλείο, e-shop (www.farmersrepublic.gr)  και διανομή κατ’ οίκον!

Τι είναι όμως αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα;

Στο Κόμβο Αγίου Στεφάνου, σε μια στεγασμένη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα 1.200 τ.μ, οι Έλληνες παραγωγοί για πρώτη φορά συναντούν απευθείας τους καταναλωτές και «συστήνουν» οι ίδιοι τα προϊόντα τους.
farmers2

Στις προθήκες του Παντοπωλείου βρίσκονται περισσότερα από 1000 συσκευασμένα προϊόντα, ενώ 40 παραγωγοί με φρέσκα λαχανικά και φρούτα εποχής ολοκληρώνουν την εικόνα αυτού του πρωτοποριακού εγχειρήματος που χαίρει ήδη θερμής υποδοχής από την πλευρά του καταναλωτικού κοινού..
Η Farmers Republic, η «Δημοκρατία των Αγροτών», ανατρέπει τα δεδομένα στο εμπόριο βρώσιμων αγαθών, τολμώντας να φέρει σε άμεση και ειλικρινή επαφή τους παραγωγούς με το καταναλωτικό κοινό της πρωτεύουσας.
Ανοίγει νέους ορίζοντες, χωρίς μεσάζοντες, σε παραγωγούς με περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης και πολλαπλασιάζει ποιοτικά τις επιλογές των καταναλωτών.

Στόχος είναι η ανάδειξη των παραδοσιακών προτύπων παραγωγής και κατανάλωσης, με προτεραιότητα στις ποικιλίες της Ελληνικής Γης, όπως και η επαναφορά αξιών και η τήρηση κανόνων ηθικής στη διάθεση τροφίμων.

Εκλεκτά φρούτα, λαχανικά, τυροκομικά, αλλαντικά, καθώς και κρέας, μέλι, ξηροί καρποί, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, σπιτικά γλυκά, είδη αρτοποιίας και αμέτρητα άλλα διατροφικά αγαθά, εξαιρετικής μόνο ποιότητας, έχουν θέση στα ράφια, στα ψυγεία και στους πάγκους της  “Farmers Republic”.
Οι εγκαταστάσεις αποτελούν ένα μόνιμο σημείο αναφοράς ως πολυχώρος  που φιλοξενεί διαδραστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις, αλλά και δρώμενα γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης.
Μία υπερσύγχρονη Κουζίνα λειτουργεί στους χώρους της Farmers Republic, όπου προσφέρονται σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές συνταγές, με προϊόντα από το Παντοπωλείο και τη Λαϊκή.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της Farmers Rebublic

 

Share Button

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: