Ανοιχτές Πόρτες 2017

Επίσκεψιμα οινοποιεία – Ανοιχτές Πόρτες 2017

Αλλη μια χρονιά με την πρωτοβουλία “Ανοιχτές Πόρτες” τα επισκέψιμα οινοποιεία της χώρας περίμεναν το οινόφιλο κοινό τους.

Οι “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα. Στόχος της είναι η διοργάνωση «πολιτιστικών γεγονότων» με επίκεντρο το κρασί από κάθε επισκέψιμο οινοποιείο. Αφορμή για τη γνωριμία των καταναλωτών με τους οινοπαραγωγούς και τα κρασιά τους.

Είμαστε τυχεροί που επιλέξαμε το  ΚΕΛΛΑΡΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ  για άλλη μια χρονιά, το οποίο μας εξέπληξε και τις δυο μέρες της εκδήλωσης. Παρών ξανά όπως και πέρυσι, ο Γιάννης Δημητράκης , «ο ζωγράφος της ψυχής», με μια σειρά νέα έργα του πάνω σε φύλλο φελλού.

Ιδιαίτερη παρουσία και άκρως ελκυστική και ενδιαφέρουσα « … Τα δυνατά λουλούδια με τον ήλιο μέσα τους », του καλλιτέχνη Βαγγέλη Πολύζου.

Νότες, νότες και swing ρυθμούς από τους Manouchedrome! ήταν η μεγάλη έκπληξη!

Πρωταγωνιστής σε όλα αυτά το κρασί ή μάλλον τα κρασιά απο τους αμπελώνες Παπαχρήστου.

ΚΕΛΛΑΡΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ  από το 1994, επισκέψιμο οινοποιείο και κτήμα δεξιώσεων. Συνεχίζει να χαρίζει χαρούμενες στιγμές σε όσους το εμπιστεύονται για την δική τους δεξίωση γάμου ή βάπτισης. Το κτήμα βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Aθήνας, με άμεση πρόσβαση στην Αττική οδό, στο μετρό και τον προαστιακό σιδηρόδρομο και πολύ κοντά στον διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος.

Με χαρά τα σχόλια σας!

Share Button

Σχετικά άρθρα:

One Response to Ανοιχτές Πόρτες 2017

  1. Pingback: Επισκέψιμα οινοποιεία – Ανοιχτές Πόρτες 2017 | MyGreekHeart

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: