Γυμνισμός στη Ρόδο

“Μια ευχάριστη έκπληξη”

Περίμενα ένα τυπικό ξενοδοχείο 2 αστέρων στην Ελλάδα. Αλλά ευτυχώς έκανα λάθος! Naturist Angel Club Hotel είναι το σωστό μέρος αν σας αρέσει ο γυμνισμός! Ιδιαίτερα αν σας αρέσει η Ελλάδα! Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό, το περιβάλλον είναι απλά πανέμορφο! ……..

Είναι ένας επίγειος παράδεισος. Ο χώρος του ξενοδοχείου υπέροχος, η πισίνα είναι μέσα στα δέντρα, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των περαστικών και την φασαρία της πόλης. Το δωμάτιο καθαρό, ευρύχωρο και με πολύ γούστο διακοσμημένο. Το προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο, φιλικό και πάντα διαθέσιμο να μας εξυπηρετήσει. Ένα “Ευχαριστώ” νομίζω ότι θα ήταν λίγο για όλα αυτά που μας πρόσφεραν . (σχόλια από το www.tripadvisor.com)

Γυμνισμός στη Ρόδο

Γυμνισμός στη Ρόδο

Επιχειρηματίας τουρισμού ο κος Νικηφόρος Αλαφούζος τολμά και δικαιώνεται!!!
Μαζί με τονΆγγελο  Μιμηκόπουλο(αντιπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (INF/FNI) για την Ελλάδα) αναλαμβάνουν τη διεύθυνση του «NATURIST ANGEL CLUB ΗΟΤΕL». Το ξενοδοχείο εντελώς ανακαινισμένο και διαμορφωμένο ως κέντρο παραθερισμού γυμνιστών (KΠΓ), υποδέχεται την αξιότιμη πελατεία του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Γυμνισμός στη Ρόδο

Γυμνισμός στη Ρόδο

Το Naturist Angel Club, συνεργάζεται με την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών (INF/FNI).

Μίλησα με τον κο Αλαφούζο και στη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία μας, μου εξήγησε την αγάπη του για τη φύση, την απλότητα, την ελευθερία. Μου τόνισε επίσης την ιδιαιτερότητα του ξενοδοχείου μέσα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Υπάρχει φυσικά ένας εσωτερικός κανονισμός, αρκετά αυστηρός, βασισμένος στα διεθνή πρότυπα, με κανόνες όπως η απαγόρευση χρήσης φωτογραφικών μηχανών ή η βιντεοσκόπηση στους κοινόχρηστους χώρους, οι ερωτοτροπίες σε κοινή θέα, η επιδειξιομανία.

 

Naturist Angel Club Hotel

Naturist Angel Club Hotel

Ο γυμνισμός ή κοινωνική γυμνότητα ή naturism(nudism) (βλέπε αναφορά σε προηγούμενο άρθρο), στηρίζεται σε μία φιλοσοφία και τρόπο ζωής που θεωρεί το γυμνό ανθρώπινο σώμα ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό, σε μια ευρύτερη προσέγγιση της φύσης και της ζωής μέσα σε αυτή.

Σκηνές όπως αυτές που διαδραματίζονταν στη δεκαετία του ’80 στο Σαλάντι της Αργολίδας όπου ντόπιοι με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Υδρας εφορμούσαν για να πετάξουν τους γυμνιστές στη θάλασσα, ανήκουν πλέον οριστικά στο παρελθόν.
Η Ελλάδα μαζί με τη Γαλλία και την Κροατία διεκδικούν μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυμνιστών, με τις οργανωμένες παραλίες και τα ειδικά ξενοδοχεία να αυξάνονται.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο κομβικό  σημείο της μαγευτικής Ρόδου. Είναι στο 18ο χλμ. της περιφερειοακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.

Γυμνισμός στη Ρόδο

Γυμνισμός στη Ρόδο

Τα σχόλια και οι κριτικές πελατών του στα πρακτορεία τουρισμού, είναι επαινετικές.
Οσοι πιστοί της ιδέας, προσέλθετε!!!!

Σχόλια και συζητήσεις με ενδιαφέρουν άμεσα!!

 

Share Button

Σχετικά άρθρα:

7 Responses to Γυμνισμός στη Ρόδο

 1. Κυρία Λίλιαν δεν θα μπορούσα να φανταστώ οτι στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν βλέπουν και αγκαλιάζουν κάποιες πρωτοποριακές ιδέες ιδιαίτερα στη χώρα μας όπως εσείς
  Πραγματικά το άρθρο σας είναι καταπληκτικό και αγγίζει τον αναγνώστη ακριβώς σε αυτό που θα ήθελε να επιδειώξη άσχετα αν θα αποφασίσει να το τολμήσει έστω και σαν εναλλακτικό τρόπο τουρισμού
  Εγώ πάντως το ασπάζομαι το πραγματοποιώ και είναι πλέον τρόπος ζωής που θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όλους να ζήσουν έστω και λίγο την εμπειρία του

  συγχαρητήρια

  ελενα 29 Ιανουαρίου 2014 at 17:49 Απάντηση
 2. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εχουμε υποχρέωση όλοι οι Ελληνες να βοηθήσουμε τον υγιή τουρισμό,μήπως και καταφέρουμε και επανορθώσουμε τα λάθη μας!!! (βλέπε μαζικός τουρισμός Ρόδος Φαληράκι, Λαγανά Ζάκυνθος,Κάβος Κέρκυρα).
  Εύχομαικαλή τουριστική περίοδο.
  liliankoutsi recently posted..Γυμνισμός στη ΡόδοMy Profile

  liliankoutsi 30 Ιανουαρίου 2014 at 11:32 Απάντηση
 3. καλημέρα και απο μένα και συγχαρητήρια για το άρθρο. Εχω πάει στο Σαλάντι και εχω δεί το αποτέλεσμα κάποιων κοντόφθαλμων.Είναι μεγάλη συζήτηση για τον τουρισμό μας.Μπράβο και στη Ρόδο!!
  Ιωάννα

  ioanna meriani 30 Ιανουαρίου 2014 at 11:45 Απάντηση
 4. Ιωάννα σ ευχαριστω ξέρω ότι παρακολουθείς τη σελίδα . Δεν είναι μόνο το Σαλάντι είναι δυστυχώς όλοι η Ελλάδα που έκανε τραγικά λάθη στον τουρισμό. Ευτυχώς κάτι αρχίσαμε να βλέπουμε (διατροφή, εναλλακτικός τουρισμός, υπηρεσίες, καταλύματα). Ας ελπίσουμε να είναι κολλητικό για όλους.
  liliankoutsi recently posted..Γυμνισμός στη ΡόδοMy Profile

  liliankoutsi 30 Ιανουαρίου 2014 at 11:52 Απάντηση
 5. Κυρία Κούτση, καλημέρα

  Μια διόρθωση στο καλογραμμλενο άρθρο σας. Είμαι αντιπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών για την Ελλάδα από το 1996, αλλά δεν ανήκω στο δυναμικό της συγκεκροιμένης μονάδας.

  Επίσης η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμνιστών με έδρα την Αυστρία είναι το δευτεροβάθμιο όργανο των εθνικών ομοσπονδιών γυμνιστών και συντονίζει τις ενέργειές τους.

  Η Αμερικανική Ομοσπονδία Γυμνιστών (ΑΑNR) απεχώρησε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών το 2010
  Άγγελος Μιμηκόπουλος recently posted..H&E NATURIST, FEBRUARY 2014My Profile

  Άγγελος Μιμηκόπουλος 30 Ιανουαρίου 2014 at 12:23 Απάντηση
 6. Κύριε Μιμηκόπουλε εύχομαι πολλές καλημέρες.
  Σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας όπως ευχαριστώ και για τα καλά λόγια σας για το άρθρο. Κάθε πρόταση, σχόλιο, υπόδειξη, μου είναι απαραίτητη!
  Ελπίζω να μείνετε onboard!!! στα ταξίδια μας.
  Ευχαριστώ
  Λίλιαν
  liliankoutsi recently posted..Γυμνισμός στη ΡόδοMy Profile

  liliankoutsi 30 Ιανουαρίου 2014 at 14:40 Απάντηση
 7. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια να προβάλετε νέες και αξιόλογες προτάσεις και προσπάθειες του τουρισμού στη χώρα μας.
  Φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες σαν αυτή αποδεικνύουν πως η τόλμη και η φαντασία ορισμένων ανθρώπων μπορεί να δώσει νέο περιεχόμενο στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
  Μπράβο στη Ρόδο, που πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί σε ένα τομέα αχαρτογράφητο, ακόμη.
  Εύχομαι καλή συνέχεια.
  Νίκος

  Νίκος από Κέρκυρα 31 Ιανουαρίου 2014 at 21:21 Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SLO-MO & JO-MO vs FO-MO

Ποιες μπορεί να είναι οι κυρίαρχες τάσεις του τουρισμού; Συνδέονται με το Covid-19 και άλλες μολυσματικές ασθένειες; Τι είναι FO-MO ή αλλιώς Fear Of Missing Out και γιατί έρχεται απέναντι από το SLO-MO (taking it slow) και το JO-MO (Joy of Missing Out); Για τις νεότερες γενιές και όχι μόνο η τεχνολογία και η χρήση των […]

Share Button

Βρείτε μας: