Γυμνισμός στη Ρόδο

“Μια ευχάριστη έκπληξη”

Περίμενα ένα τυπικό ξενοδοχείο 2 αστέρων στην Ελλάδα. Αλλά ευτυχώς έκανα λάθος! Naturist Angel Club Hotel είναι το σωστό μέρος αν σας αρέσει ο γυμνισμός! Ιδιαίτερα αν σας αρέσει η Ελλάδα! Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό, το περιβάλλον είναι απλά πανέμορφο! ……..

Είναι ένας επίγειος παράδεισος. Ο χώρος του ξενοδοχείου υπέροχος, η πισίνα είναι μέσα στα δέντρα, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των περαστικών και την φασαρία της πόλης. Το δωμάτιο καθαρό, ευρύχωρο και με πολύ γούστο διακοσμημένο. Το προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο, φιλικό και πάντα διαθέσιμο να μας εξυπηρετήσει. Ένα “Ευχαριστώ” νομίζω ότι θα ήταν λίγο για όλα αυτά που μας πρόσφεραν . (σχόλια από το www.tripadvisor.com)

Γυμνισμός στη Ρόδο

Γυμνισμός στη Ρόδο

Επιχειρηματίας τουρισμού ο κος Νικηφόρος Αλαφούζος τολμά και δικαιώνεται!!!
Μαζί με τονΆγγελο  Μιμηκόπουλο(αντιπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (INF/FNI) για την Ελλάδα) αναλαμβάνουν τη διεύθυνση του «NATURIST ANGEL CLUB ΗΟΤΕL». Το ξενοδοχείο εντελώς ανακαινισμένο και διαμορφωμένο ως κέντρο παραθερισμού γυμνιστών (KΠΓ), υποδέχεται την αξιότιμη πελατεία του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Γυμνισμός στη Ρόδο

Γυμνισμός στη Ρόδο

Το Naturist Angel Club, συνεργάζεται με την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών (INF/FNI).

Μίλησα με τον κο Αλαφούζο και στη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία μας, μου εξήγησε την αγάπη του για τη φύση, την απλότητα, την ελευθερία. Μου τόνισε επίσης την ιδιαιτερότητα του ξενοδοχείου μέσα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Υπάρχει φυσικά ένας εσωτερικός κανονισμός, αρκετά αυστηρός, βασισμένος στα διεθνή πρότυπα, με κανόνες όπως η απαγόρευση χρήσης φωτογραφικών μηχανών ή η βιντεοσκόπηση στους κοινόχρηστους χώρους, οι ερωτοτροπίες σε κοινή θέα, η επιδειξιομανία.

 

Naturist Angel Club Hotel

Naturist Angel Club Hotel

Ο γυμνισμός ή κοινωνική γυμνότητα ή naturism(nudism) (βλέπε αναφορά σε προηγούμενο άρθρο), στηρίζεται σε μία φιλοσοφία και τρόπο ζωής που θεωρεί το γυμνό ανθρώπινο σώμα ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό, σε μια ευρύτερη προσέγγιση της φύσης και της ζωής μέσα σε αυτή.

Σκηνές όπως αυτές που διαδραματίζονταν στη δεκαετία του ’80 στο Σαλάντι της Αργολίδας όπου ντόπιοι με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Υδρας εφορμούσαν για να πετάξουν τους γυμνιστές στη θάλασσα, ανήκουν πλέον οριστικά στο παρελθόν.
Η Ελλάδα μαζί με τη Γαλλία και την Κροατία διεκδικούν μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυμνιστών, με τις οργανωμένες παραλίες και τα ειδικά ξενοδοχεία να αυξάνονται.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο κομβικό  σημείο της μαγευτικής Ρόδου. Είναι στο 18ο χλμ. της περιφερειοακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.

Γυμνισμός στη Ρόδο

Γυμνισμός στη Ρόδο

Τα σχόλια και οι κριτικές πελατών του στα πρακτορεία τουρισμού, είναι επαινετικές.
Οσοι πιστοί της ιδέας, προσέλθετε!!!!

Σχόλια και συζητήσεις με ενδιαφέρουν άμεσα!!

 

Share Button

Σχετικά άρθρα:

8 Responses to Γυμνισμός στη Ρόδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: