Η GENIUS IN GASTRONOMY και το πρόγραμμα για τα πιστοποιημένα επαγγελματικά σεμινάρια.

Αναφορά στη GENIUS IN GASTRONOMY και στον ιδρυτή της Γιώργο Λούκα.

πιστοποιημένα επαγγελματικά σεμινάριαΜε εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της οινοχοίας και της εστίασης ο Γιώργος Λούκας – GENIUS IN GASTRONOMY και οι συνεργάτες του, προτείνουν υπηρεσίες consulting σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις του χώρου της εστίασης και του κρασιού. Ταυτόχρονα οργανώνουν μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες του χώρου του κρασιού και των αποσταγμάτων και για όσους ερασιτέχνες «wine lovers» θέλουν να συνδυάσουν την απόλαυση με το ταξίδι στις γεύσεις, μέσα από θεωρητική κατάρτιση και γευστικές δοκιμές.

Ο Γιώργος Λούκας ανακηρύχθηκε ο Καλύτερος Έλληνας Sommelier  και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Είναι κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε ως Sommelier με βραβευμένα και αναγνωρισμένα εστιατόρια & ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Αρθρογραφεί στα ένθετα BHMAMEN και BHMAGOURMET και είναι Brand Manager κρασιού στην Εισαγωγική & Εμπορική εταιρεία DEALS A.E.

Πιστοποιημένα επαγγελματικά σεμινάρια (WINE PROFESSIONALS COURSE)

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η GENIUS IN GASTRONOMY, ξεκινάει το δεύτερο πιστοποιημένο Wine Professionals Course, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.

Στο τέλος του επαγγελματικού σεμιναρίου θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης, FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier. Πληροφορίες για  το Σχήμα Πιστοποίησης, μπορείτε να έχετε στη σελίδα του Genious in gastronomy «Γνωρίζατε ότι» και στο θέμα με τίτλο «Staregister».

Για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής και για τη συνοπτική ανάλυση του προγράμματος των σεμιναρίων πατήστε “Πρόγραμμα σεμιναρίων 2013”

Τόπος διεξαγωγής: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι
Πληροφορίες για κόστος συμμετοχής και κρατήσεις μπορείτε επίσης :

  • Να καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο 2121006520 μεταξύ 13.00 – 20.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα κινητά τηλέφωνα 6947709991 & 6944441802 ή στείλτε  μήνυμα στο e-mail: info@geniusingastronomy.gr

 

Share Button

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: