Μια γλυκιά χριστουγεννιάτικη πρόσκληση

 Σοκολάτα και οινογνωσία……κρασί, αποστάγματα και άλλα.

Ο συνδυασμός Geniusingastronomy & Δημήτρης Χρονόπουλος πέτυχε!!!

χριστουγεννιατικη προσκληση για οινογνωσία και σοκολάταΠιστοί και φέτος στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού μας αλλά με πιο…γλυκιά διάθεση!

Ένα εορταστικό σεμινάριο που θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη συνεργασία του Chef Patissier, Δημήτρη Χρονόπουλου και του Sommelier, Γιώργου Λούκα. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος θα ετοιμάσει μία ποικιλία σοκολατένιων γλυκών και θα μας δείξει πως φτιάχνονται τα φόντυ σοκολάτας ενώ ταυτόχρονα ο Γιώργος Λούκας θα παίξει με συνδυασμούς από κρασιά, αποστάγματα και άλλα …

Γλυκά που θα σερβιριστούν:

  • Τρούφες Bitter με σοκολάτα 70% Guanaja Valrhona
  • Τρούφες με σοκολάτα γάλακτος 40% Jivara Valrhona, κανέλα & βανίλια.
  • Νουγκατίνα με Grue Cacao Valrhona
  • Καραμελωμένα μήλα με μους λευκής σοκολάτας με κανέλα.
  • Γλυφιτζούρι με σοκολάτα 66% Caraibe Valrhona & Cassis
  • Mini Mont Blanc (γλυκό με κάστανο)
  • Καρρέ Τοσκάνης

 Στα φοντύ σοκολάτας που θα ετοιμαστούν, θα «βουτήξουμε»:

  • Mini σου γεμισμένα με ελαφριά κρέμα αρωματισμένη με Tonka
  • Gingerbread

Ημέρα διεξαγωγής: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ώρα διεξαγωγής: 19.00

Τόπος διεξαγωγής: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι

Πληροφορίες για κόστος συμμετοχής και κρατήσεις μπορείτε:

  • Να καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο 2121006520 μεταξύ 13.00 – 20.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα κινητά τηλέφωνα 6947709991 & 6944441802 ή στείλτε  μήνυμα στο e-mail: info@geniusingastronomy.gr


Social Share Toolbar

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: