Ο γύρος του κόσμου με ένα εισιτήριο (RTW)

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι για το γύρο του κόσμου!

 Τι θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι για το γύρο του κόσμου;

roundtheworldflightsΜια απόφαση, ένα όνειρο ή μια περιπλάνηση;
Ο γύρος  του κόσμου…. πόσο αλήθεια μεγάλο ακούγεται!!  Έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε δικαίωμα στη φαντασίωση, υπάρχουν στη ζωή μας και αυτές οι διαφυγές. Φύγαμε!!!

«Ταξιδεύουμε για ρομαντισμό, ταξιδεύουμε για την αρχιτεκτονική και ταξιδεύουμε για να χαθούμε» Ray Bradbury

Ένα εισιτήριο για το γύρο του κόσμου είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο που σας επιτρέπει να πετάξετε σε όλο τον κόσμο, συνήθως σε μια περίοδο μέχρι ενός έτους και μεταξύ τριών και είκοσι στάσεων σε διάφορα αεροδρόμια.
Αυτός που προτίθεται να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι, αντί να αγοράζει ξεχωριστά τις πτήσεις από τον ένα στον άλλο προορισμό, του δίνεται η ευκαιρία για έναν ευέλικτο και μερικές φορές φθηνότερο τρόπο επιλογής  μέσω Round the world (RTW) tickets.

Επειδή δεν υπάρχουν μεμονωμένες αεροπορικές εταιρείες  που να προσφέρουν πραγματικά παγκόσμια υπηρεσία, τα εισιτήρια ( Round the world (RTW)) συχνά συνδέονται με ένα αεροπορικό deal – συμμαχία και σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε  με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία που είναι μέλος της συμμαχίας.

RTW-airfare-study

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι (RTW) θέματα που θα πρέπει να προσέξετε

1) Την αεροπορική συμμαχία  και τις προσφορές
2) Τις περιοχές με καλή κάλυψη
3) Τα προσφερόμενα μίλια. Προσοχή στο αυστηρό όριο χιλιομέτρων . Τα τυπικά όρια κυμαίνονται από 26 000 έως 40 000 χιλιόμετρα, ανάλογα με την τιμή του εισιτηρίου.
4) Την προθεσμία για να κάνεις το ταξίδι. Αυτό είναι συνήθως το ίδιο με ένα εισιτήριο αορίστου επιστροφή, που είναι 12 μήνες μετά την ημερομηνία αναχώρησής σας.
5) Προσοχή στα ψιλά γράμματα.  Προσέξτε για φόρους και για προσαυξήσεις .  Ρωτήστε αν περιλαμβάνονται στο βασικό κόστος του RTW.

Προγραμματισμός για ένα ταξίδι RTW απαιτεί αρκετή προσοχή και είναι ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και να λύσετε για να μην σας παρουσιαστούν στο δρόμο.

Ρωτήστε, πληροφορηθείτε, μάθετε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σας προτείνω

http://wikitravel.org/en/Round_the_world_flights

 

 

Share Button

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: