Ενα πεντάστερο ξενοδοχείο στο κακόφημο Παρίσι

Μονμάρτρη και Moulin Rouge,μια κακόφημη συνοικία ακόμη και στους ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Καλλιτέχνες και αριστοκράτες, κοσμικοί και χορευτές, θα συναντηθούν για να σμίξουν στα θέατρα, στα μπαρ και στα  ιδιωτικά σαλόνια. Πίσω λοιπόν, στην Μπελ Επόκ, της πολυσύχναστη Μονμάρτρης.

maison-souquet-paris-Downstairs

Ένας διάσημος Γάλλος σχεδιαστής, ο Ζακ Γκαρσία, τολμά και  μέσα στην παρακμιακή γοητεία του μποέμ Παρισιού, δημιουργεί το νέο boutique ξενοδοχείο, Maison Souquet .Το κακόφημο Παρίσι αναβιώνει κρατώντας ζωντανά τα στοιχεία του σεξ και της πορνείας σε πολυτελή ξενοδοχεία μιας άλλης εποχής.

maison-souquet-paris-Tea

Στο Hotel Maison Souquet θα αναπαραχθεί η πολυτελής διακόσμηση αυτής της περιοχής, σε ένα παλιό Παριζιάνικο αρχοντικό, μόλις σε απόσταση αναπνοής από τη Μονμάρτρη και το περίφημο Moulin Rouge.

maison-souquet-paris

Έντονα και πολύ μεράκι, ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής, ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον να δημιουργήσει ατμόσφαιρες με απόλυτη κομψότητα, με ανάμειξη ειδών που γεννιέται από τη διαίσθησή του και το πάθος του. Πολύτιμα υλικά, σπάνια αντικείμενα ,μιλάνε για ιστορίες. Ένα μοναδικό σχέδιο για κάθε δωμάτιο, με το όνομά του από τις πιο διάσημες εταίρες Liane Pougy, Belle Otero, Πάιβα ή Castiglione.

maison-souquet-paris

Το Hotel Maison Souquet  θα συνδυάσει τη μαγεία των Μαυριτανών με το βελούδο του Ναπολέοντα ΙΙΙ, μια εκλεκτική συλλογή από έπιπλα, αντικείμενα τέχνης και πίνακες ζωγραφικής, που αναδεικνύουν την αίσθηση του τόπου.

maison-souquet-rooms

maison_souquet_spa

http://www.maisonsouquet.com/fr/

Share Button

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: