Αναφορά στη GENIUS IN GASTRONOMY και στον ιδρυτή της Γιώργο Λούκα.
Ο Γιώργος Λούκας ανακηρύχθηκε ο Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Είναι κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε ως Sommelier με βραβευμένα και αναγνωρισμένα εστιατόρια & ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Αρθρογραφεί στα ένθετα BHMAMEN και BHMAGOURMET και είναι Brand Manager κρασιού στην Εισαγωγική & Εμπορική εταιρεία DEALS A.E.
Πιστοποιημένα επαγγελματικά σεμινάρια (WINE PROFESSIONALS COURSE)
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η GENIUS IN GASTRONOMY, ξεκινάει το δεύτερο πιστοποιημένο Wine Professionals Course, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Στο τέλος του επαγγελματικού σεμιναρίου θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης, FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier. Πληροφορίες για το Σχήμα Πιστοποίησης, μπορείτε να έχετε στη σελίδα του Genious in gastronomy «Γνωρίζατε ότι» και στο θέμα με τίτλο «Staregister».
Για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής και για τη συνοπτική ανάλυση του προγράμματος των σεμιναρίων πατήστε “Πρόγραμμα σεμιναρίων 2013”
Τόπος διεξαγωγής: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι
Πληροφορίες για κόστος συμμετοχής και κρατήσεις μπορείτε επίσης :
- Να καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο 2121006520 μεταξύ 13.00 – 20.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα κινητά τηλέφωνα 6947709991 & 6944441802 ή στείλτε μήνυμα στο e-mail: info@geniusingastronomy.gr