Trip & Travel

Μια γλυκιά χριστουγεννιάτικη πρόσκληση

 Σοκολάτα και οινογνωσία……κρασί, αποστάγματα και άλλα.

Ο συνδυασμός Geniusingastronomy & Δημήτρης Χρονόπουλος πέτυχε!!!

Πιστοί και φέτος στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού μας αλλά με πιο…γλυκιά διάθεση!

Ένα εορταστικό σεμινάριο που θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη συνεργασία του Chef Patissier, Δημήτρη Χρονόπουλου και του Sommelier, Γιώργου Λούκα. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος θα ετοιμάσει μία ποικιλία σοκολατένιων γλυκών και θα μας δείξει πως φτιάχνονται τα φόντυ σοκολάτας ενώ ταυτόχρονα ο Γιώργος Λούκας θα παίξει με συνδυασμούς από κρασιά, αποστάγματα και άλλα …

Γλυκά που θα σερβιριστούν:

 Στα φοντύ σοκολάτας που θα ετοιμαστούν, θα «βουτήξουμε»:

Ημέρα διεξαγωγής: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ώρα διεξαγωγής: 19.00

Τόπος διεξαγωγής: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι

Πληροφορίες για κόστος συμμετοχής και κρατήσεις μπορείτε:


Σχετικά άρθρα:

Exit mobile version