Σοκολάτα και οινογνωσία……κρασί, αποστάγματα και άλλα.
Ο συνδυασμός Geniusingastronomy & Δημήτρης Χρονόπουλος πέτυχε!!!
Ένα εορταστικό σεμινάριο που θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη συνεργασία του Chef Patissier, Δημήτρη Χρονόπουλου και του Sommelier, Γιώργου Λούκα. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος θα ετοιμάσει μία ποικιλία σοκολατένιων γλυκών και θα μας δείξει πως φτιάχνονται τα φόντυ σοκολάτας ενώ ταυτόχρονα ο Γιώργος Λούκας θα παίξει με συνδυασμούς από κρασιά, αποστάγματα και άλλα …
Γλυκά που θα σερβιριστούν:
- Τρούφες Bitter με σοκολάτα 70% Guanaja Valrhona
- Τρούφες με σοκολάτα γάλακτος 40% Jivara Valrhona, κανέλα & βανίλια.
- Νουγκατίνα με Grue Cacao Valrhona
- Καραμελωμένα μήλα με μους λευκής σοκολάτας με κανέλα.
- Γλυφιτζούρι με σοκολάτα 66% Caraibe Valrhona & Cassis
- Mini Mont Blanc (γλυκό με κάστανο)
- Καρρέ Τοσκάνης
Στα φοντύ σοκολάτας που θα ετοιμαστούν, θα «βουτήξουμε»:
- Mini σου γεμισμένα με ελαφριά κρέμα αρωματισμένη με Tonka
- Gingerbread
Ημέρα διεξαγωγής: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα διεξαγωγής: 19.00
Τόπος διεξαγωγής: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι
Πληροφορίες για κόστος συμμετοχής και κρατήσεις μπορείτε:
- Να καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο 2121006520 μεταξύ 13.00 – 20.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα κινητά τηλέφωνα 6947709991 & 6944441802 ή στείλτε μήνυμα στο e-mail: info@geniusingastronomy.gr