Trip & Travel

Χιούμορ και PELEG DESIGN

Ο κόσμος του PELEG DESIGN.

Χρηστικά εργαλεία, σχεδιασμένα γύρω από τρεις βασικές αρχές: λειτουργία, αισθητική, και χιούμορ.

Τα συνάντησα σε μια συνηθισμένη περιήγηση στο internet. Δεν σας κρύβω ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση η αισθητική τους και η καινοτομία τους.

Δείτε και εσείς πόσο πρωτότυπα και χρηστικά είναι.

Η ιστορία του  PELEG DESIGN

To PELEG DESIGN studio ιδρύθηκε το 2004 από τον Σαχάρ Φαλέγ, ο οποίος είναι κάτοχος BA στο Design και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων από την Holon Institute of Technology (HIT).

peleg-design

Ο σχεδιασμός των προϊόντων ακολουθεί μια καθαρή και μινιμαλιστική γραμμή.
Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί μια ποικιλία υλικών και μεθόδων, δημιουργεί δε προϊόντα μαζικής παραγωγής και για τους τυχερούς ή λάτρεις της αποκλειστικότητας, χειροποίητα σε περιορισμένο αριθμό.

peleg-design

Η ιδιαιτερότητα αυτών των προϊόντων είναι ότι πέρα από τη λειτουργικότητα τους, δημιουργούν ένα εκπληκτικό παιχνίδι με το χιούμορ.

Τα προϊόντα PELEG DESIGN πωλούνται σε όλο τον κόσμο, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, αλλά και στο Ισραήλ.

Θα τα συναντήσουμε επίσης στο Μουσείο Guggenheim στο Βερολίνο,στην Ikarus επίσης στη Γερμανία και DESIGN Torget στη Σκανδιναβία.

Φυσικά τα προϊόντα προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους, οικιακούς και επαγγελματικούς.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα PELEG DESIGN έχουν παρουσιαστεί σε πολλές διεθνείς εκθέσεις και έχουν κερδίσει σημαντικά βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως.

http://www.peleg-design.com/products.php

 

Σχετικά άρθρα:

Exit mobile version