Συνταγή για κάρυ από την Ινδική κουζίνα

Συνταγή για κάρυ

Για τους φίλους του Trip & Travel αυθεντική συνταγή για κάρυ με Βότανα – Μπαχαρικά

κάρυ - carry Μπαχαρικό από την Ινδική κουζίνα

  • 1 κουταλιά σκόνη κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά σκόνη σκόρδο
  • 1 κουταλιά μάραθο
  • 1 κουταλιά κάρδαμο
  • 1 κουταλιά κύμινο
  • 1 κουταλιά κόλιανδρο
  • 1 κουταλιά κιτρινόριζα ή κουρκουμά

Εκτέλεση:

Βάζουμε και λίγο σκόνη τσίλι, αν το θέλουμε λίγο καυτερό.Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ.

Το κάρυ είναι έτοιμο.

Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης και κανέλα, γλυκάνισο και ότι άλλο θέλετε.

Social Share Toolbar

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Βρείτε μας: